Gerciğin İlkokulu

Vizyon: Atatürkçü düşüncenin ışığı altında; kendisine ve ülkesine sorumlu, gelişimini çağın gelişmişlik düzeyi ile sınırlandırmayan, düşüncelerini özgürce ifade edebilen; dürüst, paylaşımcı, kendisine güvenen, mutlu, çevreye duyarlı, barışçı gençler yetiştirmek.

Misyon: Öğrencilerimize sadece öğreten değil onları yaşama hazırlayan, gelişme ve yenilenmeyi devamlı yaşayan, öğrencilerimizin başarı ve kalite düzeyini artırmak.

Başarılar:

Saatler: Başlama Saati: 08.40 Bitiş Saati : 14.20
Isınma: Soba ile ısınıyor
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Servis Bilgisi: Servis yok.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://gerciginilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Gerciğin Mahallesi 138001 Nolu Cadde No42 Şahinbey GAZİANTEP

Öğretim Şekli :Normal Eğitim

Yerleşim Yeri - Okulumuzun bağlı bulunduğu yerleşim yeri köy olup, ilçe ve il yerleşim merkezine 13 km uzaklıktadır.

Adres - Gerciğin Mahallesi 138001 Nolu Cadde No42 Şahinbey GAZİANTEP

Ulaşım Okulumuza ve köyümüze ulaşım belediye otobüsleri ve kişisel taşıma araçları ile sağlanmaktadır. Her yarım saatte bir il merkezine belediye otobüsü bulunmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Gaziantep İl merkezine 13 km mesafededir.